Pedagogisch educatief medewerker

Groep: Waal 1 (0 - 3 jaar)
Dienstverband: fulltime/parttime (minimaal 25,5 uur p/w)
Ingangsdatum: z.s.m.
Standplaats: 's-Gravenzande

Waalcampus is een oefenplaats om je sterkste ik te worden, samen het leven te leren en eigenaarschap te ontwikkelen over je eigen leven en over de samenleving waarnaar wij streven: vredig, gelukkig, gezond en duurzaam. Bij Waalcampus behoort ieder kind tot een basisgroep waarin gezamenlijk activiteiten worden gedaan. Een kind volgt zijn eigen ontwikkeldoelen die aansluiten bij wat het kind al kent en kan.

In iedere Waal werkt een aantal professionals: leerkrachten, pedagogisch medewerkers en vakspecialisten. Ieder kind heeft een mentor waarmee het kind in gesprek gaat over het welzijn, de ontwikkeling en het individuele programma. De mentor is verantwoordelijk voor het volgen en stimuleren van de ontwikkeling van het kind en het contact met de ouder. De begeleiding van de kinderen vindt plaats in samenwerking met alle teamleden van een Waal. Ieder teamlid heeft zijn eigen expertise. 

Wat ga je doen?

Je weet wat ruimte voor persoonlijke groei betekent en je begrijpt waarom de inbreng van kinderen zelf belangrijk is. Jij weet waarom en hoe onderwijs en opvang elkaar versterken. Je bent gedreven en staat open voor nieuw, anders en beter. Je bent goed in zelfreflectie en ken jezelf goed; je kwaliteiten en tekortkomingen. Je hebt oprechte interesse in ouders en wat hen beweegt. Jij hebt het vermogen om kinderen aandacht, duidelijkheid en structuur te geven.  

Je bent samen met je collega’s in een Waal (pedagogische medewerkers, leraren en specialisten) verantwoordelijk voor de kinderen van 0 tot 3 jaar. Je ontwerpt en begeleidt binnen je Waalteam passende activiteiten vanuit leer- en ontwikkelingslijnen met een focus op de persoonlijke groei van een kind. Samen met collega’s en ouders stimuleer jij kinderen het beste uit zichzelf te halen.

Wat neem je mee? 

  • Je voldoet aan de kwalificatie eisen voor pedagogisch medewerker niveau 4;
  • Een positieve instelling en bereidheid om te leren en te ontwikkelen. Je creëert en benut kansen;
  • Een open, transparante houding ten opzichte van kinderen, ouders en collega’s;
  • Een flink portie enthousiasme en zichtbaar plezier in werken met kinderen;
  • Elk teamlid bezit bij Waalcampus de volgende basiscompetenties: onderzoekend, innovatief, samenwerkend, flexibel, reflectief, energiek en…je laat zien wie je echt bent!! 

Wat krijg je als je komt werken bij Waalcampus?

  • Salaris, pensioenregeling en arbeidsvoorwaarden conform CAO KO;
  • Tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast contract;
  • Een zoveel mogelijk vaste planning van je rooster, want wij geloven dat dit de kwaliteit van ons werk bevordert;
  • Fijne collega’s en ruimte om eigen ideeën en initiatieven in te brengen.

 
Ons kindcentrum is samengesteld door een samenwerking tussen WSKO primair onderwijs en Okidoki kinderopvang. 

Informatie en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Astrid Vreugdenhil, directeur Waalcampus. Zij is bereikbaar via mailadres a.vreugdenhil@wsko.eu. Wil je solliciteren? Dan zien we jouw motivatie en cv heel graag tegemoet. Deze kun je sturen naar Astrid Vreugdenhil via bovenstaand mailadres.